Logo Grond

Onze coachings en vier gronden

Grond is de plek waar je helemaal tot jezelf kan komen. Waar je de tijd kan nemen om dingen te overdenken. Om dingen te bespreken. Om jezelf sterker te maken. Of gewoon om even alles los te laten en heerlijk te ontspannen. Zodat je terug vaste Grond onder je voeten vindt. Zodat jij er weer met volle goesting tegenaan kan gaan. Lees hieronder hoe we dit toepassen.

Maak kennis met onze rust

Rustige grond

We leven in een doldraaiende wereld. Een wereld waar je je constant moet aanpassen. Een wereld waarin er altijd meer van je verwacht wordt. Het is een wereld waarin jij met vallen en opstaan je weg hebt gevonden. Een mooi gezin. Een leuke job. Een fantastische thuis om in te wonen.

En toch voelt het voor jou niet altijd zo aan. Soms heb je het gevoel dat je altijd maar aan het haasten bent. Naar de volgende afspraak. Naar de volgende deadline. Eigenlijk verlang je gewoon naar een paar uren rust om alles even op een rijtje te zetten. Bij Grond vind je die rust.

Rust in je leven

We bieden je een plek aan waar je even kan ontsnappen uit de dagelijkse stress. In onze oase van rust kan je altijd terecht voor een pauze. Voor een moment om tot rust te komen. Hoe je dat invult, kies je zelf.

Wil je een uurtje met iemand komen praten? Dat kan. Wil je je een halve dag laten coachen tussen de paarden? Dat kan. Of wil je enkele dagen er helemaal tussenuit om in onze heerlijke zetel te komen herbronnen? Ook dat kan.

Bij Grond vind je jouw moment van rust, waardoor jij terug de energie krijgt om je weer met volle goesting in het dagelijkse leven te smijten.

Rust in je hoofd

We coachen je om meer rust in je hoofd te krijgen. We helpen je om een stevige mentale Grond te vinden, zodat je gemakkelijker je dagelijkse leven het hoofd kan bieden.

We focussen daarbij op verbinding. We begeleiden je om terug connectie te maken met jezelf. We begeleiden je om terug connectie te maken met de mensen om je heen. We helpen je er terug achter te komen wat voor jou nu echt belangrijk is.

Want door te focussen op de essentie, merk je dat je geen nood meer hebt aan alle bijzaken. Enkel door te focussen op wat echt telt, kom je helemaal tot rust.

Rust in je leven

Je staat niet alleen in de wereld. Of het nu je familie is of je collega’s, je leeft heel de dag door met mensen om je heen. Mensen die belangrijk voor je zijn.

We helpen je individueel en in groep. Door teamopstellingen komen onderhuidse spanningen in je groep gemakkelijker bovendrijven. Door interactie met de paarden worden moeilijke situaties plots veel gemakkelijker bespreekbaar.

Hier vind je een veilige omgeving, weg van de dagelijkse druk. Een plek waar er ruimte is om alles diepgravend te bespreken. Zo breng jij weer rust in je team.

Ruwe grond

Wij zijn er niet voor watjes. Gelukkig ben jij geen watje. Gelukkig geloof jij in actie. In zaken aanpakken, hoe oncomfortabel ze ook zijn. Gelukkig geloof jij erin om de confrontatie aan te gaan. Want enkel zo kan je dingen veranderen.

Bij Grond bieden we je de veilige omgeving waar je jezelf uit je comfortzone kan halen. Bij Grond bieden we je de professionele begeleiding om de confrontatie aan te gaan en zo tot nieuwe inzichten te komen.

Icon confrontatie

Confrontatie aangaan

Ken je dat gevoel dat er iets niet klopt in je leven, maar dat je niet goed weet wat? Je bent al jaren bezig om je leven op te bouwen. Daarbij maak je keuzes. Keuzes die je soms een weg laten inslaan die achteraf niet de juiste blijkt te zijn Dan blijf je achter met een gevoel van onbehagen.

Het is belangrijk om af en toe de confrontatie aan te gaan met die keuzes. Welke werken er nog wel voor jou? En welke niet meer? Dat is nodig. Dat is ook heftig. Dat weten we. Daarom bieden wij een veilige omgeving en een professionele begeleiding om deze confrontatie aan te gaan.

Icon modder

Voeten in de modder

We zijn zodanig gewend aan alle luxe om ons heen, dat we soms de voeling met de natuur kwijt geraken. Dat we soms de voeling met onszelf kwijt geraken. Dan is het belangrijk om al die luxe even helemaal opzij te kunnen zetten.

Daarom nodigen we je uit in onze wei. Met de voeten stevig in de modder. Stampen in de plassen. Kijken naar de paarden. Durf jij het aan om mee te helpen om de stallen uit te mesten? Want daar ontdek je jezelf terug. Daar leer je weer ontdekken wat echt belangrijk voor je is.

Icon veiligheid

Paardencoaching

We zijn zodanig gewend aan alle luxe om ons heen, dat we soms de voeling met de natuur kwijt geraken. Dat we soms de voeling met onszelf kwijt geraken. Dan is het belangrijk om al die luxe even helemaal opzij te kunnen zetten.

Daarom nodigen we je uit in onze wei. Met de voeten stevig in de modder. Stampen in de plassen. Kijken naar de paarden. Durf jij het aan om mee te helpen om de stallen uit te mesten? Want daar ontdek je jezelf terug. Daar leer je weer ontdekken wat echt belangrijk voor je is.

Vaste grond

Echte rust komt van binnenuit. Als een vaste Grond van waarop je stevig onderbouwd kan kiezen wat de volgende stap is. Als een zekerheid onder je voeten, van waaruit je verder kan springen.

We begeleiden je naar deze zekerheid in je leven. Door middel van regelmatige sessies krijg jij je blik weer helder. Leer je om afscheid te nemen van zaken die tegen je werken. En kan je bewust kiezen voor wat voor jou belangrijk is.

Icon 2 uur coaching

2 uur coaching

We nemen je twee uur mee tussen de paarden. Zo hebben we de tijd om samen dieper te zoeken. Zo hebben we de ruimte om bij de essentie uit te komen. We plannen onze sessie maandelijks in. Op die manier heb jij tussen de twee sessies door de tijd om alles op je gemak te laten bezinken en de juiste plaats te geven.

Ook in de tijd tussen de sessies staan we voor jou klaar. Als je vragen hebt waar je alleen niet uit komt, kan je steeds even bellen. Als je met iets zit, staan we altijd klaar om je problemen te helpen oplossen.

Icon 1 dag coaching

1 dag coaching

Soms heb je graag wat meer tijd om even aan de druk van de wereld te kunnen ontsnappen. Speciaal voor zo’n momenten bieden we een heel dagprogramma aan.

In onze maandelijkse sessie vullen we de gekende coaching met behulp van onze paarden aan met een dagvullend programma op maat. We verrassen je elke maand met een massage, met een yogasessie of met een andere ontspannende activiteit. We
zorgen bovendien voor een lekkere, gezonde lunch. Zo kan jij helemaal tot rust komen. Nog sneller tot de essentie komen.

Icon enkele dagen rust

Enkele dagen tot rust komen

Heb jij even nood aan een paar dagen er helemaal tussenuit? We hebben enkele kamers waar je een paar dagen kan komen ontsnappen. Even helemaal weg van de wereld, zodat je je in alle kalmte kan focussen op jezelf.

We vullen de dagen in zoals jij het wil, zodat je helemaal tot rust kan komen. We geven je de tijd om na te denken en wisselen momenten van ontspanning af met een wandeling, een coachingsessie of iets helemaal anders. Jij kiest zelf hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Rust in je hoofd, rust in je leven

Vruchtbare grond

We weten dat mensen net als planten een vruchtbare Grond nodig hebben om te kunnen groeien. Die vruchtbare Grond, dat zijn de mensen om je heen. Mensen die je beter maken. Mensen die je aanvaarden zoals je bent, waardoor jij de kracht vindt om jezelf te verbeteren zoals jij het wil.

Bij Grond vind je die mensen. Een team van experts dat jou op alle vlakken kan ondersteunen. Een team dat je omringt in alles wat je nodig hebt. Zo zorgen we ervoor dat jij zeker bent dat je met alles waar je mee zit bij Grond geholpen gaat worden.

Samenwerken

We geloven in samenwerken. We geloven in elkaar beter maken. Elkaar naar een hoger niveau tillen. Daarom brengen we zoveel mogelijk verschillende mensen bij elkaar. Mensen met verschillende ideeën. Mensen met verschillende zienswijzen. Zo blijf jij jezelf uitdagen. Zo blijven wij elkaar inspireren.

We werken daarom ook graag samen met andere coaches, therapeuten en specialisten. Op die manier kunnen we jou een nog vollediger pakket aanbieden, gaande van coaching over therapie tot ontspanning en bijvoorbeeld ondersteuning bij je manier van eten. Op die manier maken we elkaar beter

Aanvullende expertise

We werken altijd met experts in hun eigen vakgebied. Experts uit verschillende disciplines die allemaal hun eigen kijk op bepaalde zaken hebben. We zijn er van overtuigd dat we jou het beste kunnen helpen door die verschillende zienswijzen bij elkaar te brengen.

Door met verschillende coaches en therapeuten samen te werken, krijgen we een veel dieper inzicht in hoe we jou kunnen helpen. Doordat we een breed scala aan experts kunnen inzetten, zijn we er zeker van dat we voor elk probleem dat we samen met jou tegenkomen de juiste persoon kunnen vinden om jou verder te helpen.

Plek voor vergaderingen en coaching

We zetten onze deuren met veel plezier open. Grond is een plek voor iedereen. Zoek je een creatieve plek voor een vergadering? Wil je je mensen eens uitdagen met een helemaal andere teambuilding die over groei en introspectie gaat? Je vindt het allemaal bij ons.

Ook voor coaches en therapeuten staan we open. We bieden je en eigen praktijkruimte waar je je cliënten kan ontvangen bijvoorbeeld. Of een satelietkantoor voor je cliënten uit deze regio. Ben je op zoek naar een inspirerende plek? Kom eens praten. Wij helpen je graag verder

Aanvullende expertise

We werken altijd met experts in hun eigen vakgebied. Experts uit verschillende disciplines die allemaal hun eigen kijk op bepaalde zaken hebben. We zijn er van overtuigd dat we jou het beste kunnen helpen door die verschillende zienswijzen bij elkaar te brengen.

Door met verschillende coaches en therapeuten samen te werken, krijgen we een veel dieper inzicht in hoe we jou kunnen helpen. Doordat we een breed scala aan experts kunnen inzetten, zijn we er zeker van dat we voor elk probleem dat we samen met jou tegenkomen de juiste persoon kunnen vinden om jou verder te helpen.

Wat maakt ons uniek?

Bij Grond brengen wij rust.

Rust in het leven, door mensen een uur, een dag of een week uit de dagelijkse stress te halen in onze oase van kalmte tussen de paarden. Rust in het hoofd, door hen tijdens onze coaching sessies te helpen ontdekken wat de essentie is voor hen. Zo komen ze weer in verbinding met wat echt belangrijk is voor hen. Zo krijgen ze terug controle over hun leven.

Icon oase

Een oase van rust

We creëren een unieke plaats waar jij helemaal tot jezelf kan komen. We creëren deze plek mentaal, in je hoofd. We zorgen voor een moment waar je alles om je heen kan loslaten, zodat je tot de essentie komt. We creëren deze plek ook fysiek, op onze unieke locatie tussen de velden. Een plek waar je letterlijk voor een uur, een dag of een paar dagen uit de dagelijkse rush kan stappen en de tijd kan nemen om jezelf opnieuw te ontdekken.

Icon veiligheid

In alle veiligheid de confrontatie aangaan

We zijn er niet voor softies. We staan voor een vorm van coaching waarin we mensen de confrontatie laten aangaan. Confrontatie met zichzelf. Confrontatie met elkaar. Confrontatie met de paarden. We doen dit in een veilige omgeving, zodat je je helemaal open kan stellen. Zodat de confrontatie nog puurder binnenkomt. We gaan niet gratuit bruskeren. We houden mensen een eerlijke, soms ruwe spiegel voor, zodat we sneller en gericht naar een oplossing kunnen werken

Icon discretie

Opperste discretie

Jezelf confronteren, dat is ontzettend persoonlijk. Daarom garanderen we opperste discretie. Discretie tijdens de sessie, waar we ons als observator en luisteraar opstellen om je op het juiste moment met de juiste vraag uit de tent te kunnen lokken. Discretie na de sessie. Het spreekt voor ons vanzelf dat er niets van wat er besproken is de sessie verlaat. Enkel met die garantie kan jij je helemaal openstellen.

Icon samenwerken

Samenwerken om sterker te staan

We zitten niet op een eiland. We weten waar we goed in zijn. We weten ook waar anderen beter in zijn. Onze focus ligt steeds op de cliënten, dus werken we graag samen met andere coaches en therapeuten, zodat we iedere cliënt steeds de ondersteuning kunnen geven die zij of hij op dat moment nodig heeft. We zetten hiervoor ook onze deuren open zodat anderen ook gebruik kunnen maken van onze inspirerende locatie.

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te garanderen.