Logo Grond

Waar staan we voor?

Wij helpen je echte verbinding te maken met jezelf en met de mensen om je heen, zodat je geen nood meer hebt aan triviale zaken

Missie

Bij Grond helpen we drukbezette mensen om rust
te vinden in hun leven. We creëren een oase van rust waar mensen in een veilige setting de confrontatie met zichzelf en hun omgeving kunnen aangaan. Ze doen dit onder begeleiding van coaches en therapeuten met verschillende
achtergronden en specialiteiten, zodat ze altijd
iemand vinden die hen kan helpen om terug rust
te brengen in hun hoofd en in hun leven.

Visie

Wij werken aan een wereld waarin mensen zich kunnen focussen op de connectie met zichzelf, met elkaar en met de wereld om hen heen. Door op
deze manier de aandacht te leggen op wat echt telt, hebben ze geen nood meer aan alle triviale zaken. Dit zorgt ervoor dat mensen echt zichzelf kunnen zijn.

Onze waarden

Alles is wonderlijk, alles is mogelijk

Alles is wonderlijk, alles is mogelijk

We houden van ongeremd optimisme. Van ongeremd geloven in de toekomst. Van alles met een wonderlijke blik aanschouwen. Het gevoel van toen je jong was. Alles kan. Alles is mogelijk. Hoe zot het ook is. De wereld ligt aan je voeten. Je hebt dromen en wilde ideeën. En je bent er rotsvast van overtuigd dat je ze kan waarmaken ook. Wij geloven in mensen die met een open blik naar de wereld willen kijken en die durven fantaseren, zonder beperkingen.

Durven ontdekken, durven dwalen

Durven ontdekken, durven dwalen

Wij vinden de weg die je aflegt om ergens te geraken minstens zo belangrijk als het einddoel. Wij vinden het belangrijk om te vertrekken, zelfs als je geen doel voor ogen hebt. Het leven gaat over nieuwsgierigheid. Over ontdekken. Over vooruitgaan. Over soms vastzitten, zonder dat je weet hoe je eruit moet geraken. Over de dingen vastpakken en door veel te proberen terug je weg te vinden. Want enkel door problemen te overwinnen word jij de persoon die je moet zijn. Die je wilt zijn.

Vrijheid in rust, vrijheid in actie

Vrijheid in rust, vrijheid in actie

We willen mensen vrijheid geven in hun hoofd. Vrijheid in hun denken. Vrijheid in hun gewoontes. Vrijheid is voor iedereen anders. Soms zit het in rust. In de tijd nemen om helemaal tot jezelf te komen. Soms zit het in actie. In dingen vastnemen en realiseren. Of een stuk door het bos gaan joggen, om alle beperkende gedachten achter je te kunnen laten. Die vrijheid geeft je kalmte in je leven. En dat is ons ultieme doel.

Verbinding met jezelf, verbinding met elkaar

Verbinding met jezelf, verbinding met elkaar

We leven in een wereld waarin we zo gemakkelijk verloren lopen in vluchtige contacten en opgedrongen materiële zaken. In deze dolgedraaide wereld willen wij mensen terug in verbinding brengen. Eerst door in verbinding te komen met zichzelf. Want enkel door jezelf te kennen, kan je in verbinding komen met elkaar. Wij zetten in op die essentie. Want als we de juiste verbinding vinden, hebben we geen nood meer aan triviale zaken om ons heen.

Ervaar de rust zelf tijdens een van onze evenementen

De gezichten achter onze rust

Wij brengen rust in het leven van mensen die zichzelf voorbij lopen. Wij brengen rust in het hoofd van mensen die de controle kwijt zijn, door hen te leren focussen op de essentie.

Annelies

ANNELIES

Annelies is een rasechte levensgenieter. Ze houdt van de kleine dingen in het leven en vindt niets leuker dan nieuwe ervaringen ontdekken. Annelies heeft een passie voor paarden. En dan vooral voor wat paarden met mensen kunnen doen. Het is de interactie tussen de twee die haar blijft boeien. Daarom ook dat ze paarden inzet om mensen beter te coachen.

Sophie

Sophie

Sophie is onze goedlachse
duizendpoot. Of het nu de stal
uitmesten is of de administratie op orde brengen, Sophie draait er haar hand niet voor om. Ze blijft altijd positief en staat voor iedereen klaar, of het nu mensen of dieren zijn. Sophie leert graag nieuwe mensen kennen, dus spreek haar zeker aan.

Diva

Diva

Diva is de moeder van Semper Fi. Ze is een rustige, gevoelige merrie. Ondanks dat ze eerder introvert is, is ze heel toegankelijk voor mensen. Zoals het een goede moeder betaamt, weet ze heel goed wat ze wel en niet wil.

Semper Fi

Semper Fi

Sem is bij ons geboren. Ze is de jongste van de kudde. Ze is een nieuwsgierige, energieke merrie die niets wil missen. Ze is volop de wereld aan het ontdekken en komt graag het contact met mensen opzoeken. Deze haflinger merrie is dan ook zeer toegankelijk.

Pebbles

Pebbles

Pebbles houdt van eten. Hij zou er echt alles voor doen. Hij is bovendien heel direct, wat in combinatie met zijn grootte af en toe imposant kan overkomen. Maar dat is slechts de buitenkant. Want Pebbles heeft een rustig karakter. Hij is heel speels en trekt gemakkelijk naar mensen toe.

Almonda

Almonda

Al ziet ze er heel imposant uit en kan ze heel direct zijn, Almonda is een merrie met een peperkoeken hartje. Ze is een echt kuddedier, die ervan geniet om in groep te zijn.

Bronske

Bronske

De oudste en tegelijkertijd kleinste van de weide. Bronske is een vrolijke Welsh pony op leeftijd die met iedereen goed overeenkomt. Bronske is een echte kindervriend die heel gemakkelijk steun komt geven aan mensen die verdrietig zijn.

Jana

Jana

Jana is de speelse jonge kat die je op verkenning ziet gaan in ons huis en in de tuin. Wij kunnen alvast uren naar haar kijken als ze aan het spelen is. Ze is heerlijk nieuwgierig en onbezonnen. Reken er maar op dat ze haar nieuwsgierigheid ook op jou zal richten en je uitgebreid zal komen knuffelen.

Kom eens langs en ervaar zelf de rust

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te garanderen.