Logo Grond

Tot binnenkort

We kijken er naar uit om je snel te mogen ontvangen. Om je snel te mogen leren kennen

eb je nood aan wat rust in je leven? Kijk je uit naar een moment om helemaal te herbronnen? Of wil je gewoon even aan een kampvuur zitten met een warme kop thee om de dag heerlijk te kunnen afsluiten? Je bent altijd welkom. Bel ons snel op. Dan maken we een afspraak, zodat we samen kunnen zien hoe we jou de rust laten vinden die jij zo hard verdient.

+32 (0) 494 66 65 43
annelies@welkombijgrond.be
Maalderijstraat 9, 2550 Kontich
BE0765217558

Laat je gegevens achter en wij brengen de rust naar jou

Wat doen we?

We zorgen dat mensen bewuster in het leven staan. We zorgen ervoor dat ze in verbinding komen met zichzelf en met de mensen om zich heen. Want als we de juiste verbinding vinden, hebben we geen nood meer aan triviale zaken om ons heen.

Om dit te bereiken bieden we de volgende diensten aan.

Coaching

We coachen je om meer rust in je hoofd te krijgen. Door echt verbinding te maken met jezelf en met de mensen om je heen, merk je dat je geen nood meer hebt aan alle bijzaken.

Verhuur ruimtes

Grond is een plek voor iedereen. Daarom hebben we ruimtes waar je bent om je te vestigen.

Evenementen

We vinden verbinding met elkaar ontzettend belangrijk. Daarom zetten we op regelmatige tijdstippen in op groepsactiviteiten. 

Tot snel!

Annelies

ANNELIES

Annelies is een rasechte levensgenieter. Ze houdt van de kleine dingen in het leven en vindt niets leuker dan nieuwe ervaringen ontdekken. Annelies heeft een passie voor paarden. En dan vooral voor wat paarden met mensen kunnen doen. Het is de interactie tussen de twee die haar blijft boeien. Daarom ook dat ze paarden inzet om mensen beter te coachen.

Sophie

Sophie

Sophie is onze goedlachse
duizendpoot. Of het nu de stal
uitmesten is of de administratie op orde brengen, Sophie draait er haar hand niet voor om. Ze blijft altijd positief en staat voor iedereen klaar, of het nu mensen of dieren zijn. Sophie leert graag nieuwe mensen kennen, dus spreek haar zeker aan.

Diva

Diva

Diva is de moeder van Semper Fi. Ze is een rustige, gevoelige merrie. Ondanks dat ze eerder introvert is, is ze heel toegankelijk voor mensen. Zoals het een goede moeder betaamt, weet ze heel goed wat ze wel en niet wil.

Semper Fi

Semper Fi

Sem is bij ons geboren. Ze is de jongste van de kudde. Ze is een nieuwsgierige, energieke merrie die niets wil missen. Ze is volop de wereld aan het ontdekken en komt graag het contact met mensen opzoeken. Deze haflinger merrie is dan ook zeer toegankelijk.

Pebbles

Pebbles

Pebbles houdt van eten. Hij zou er echt alles voor doen. Hij is bovendien heel direct, wat in combinatie met zijn grootte af en toe imposant kan overkomen. Maar dat is slechts de buitenkant. Want Pebbles heeft een rustig karakter. Hij is heel speels en trekt gemakkelijk naar mensen toe.

Almonda

Almonda

Al ziet ze er heel imposant uit en kan ze heel direct zijn, Almonda is een merrie met een peperkoeken hartje. Ze is een echt kuddedier, die ervan geniet om in groep te zijn.

Bronske

Bronske

De oudste en tegelijkertijd kleinste van de weide. Bronske is een vrolijke Welsh pony op leeftijd die met iedereen goed overeenkomt. Bronske is een echte kindervriend die heel gemakkelijk steun komt geven aan mensen die verdrietig zijn.

Jana

Jana

Jana is de speelse jonge kat die je op verkenning ziet gaan in ons huis en in de tuin. Wij kunnen alvast uren naar haar kijken als ze aan het spelen is. Ze is heerlijk nieuwgierig en onbezonnen. Reken er maar op dat ze haar nieuwsgierigheid ook op jou zal richten en je uitgebreid zal komen knuffelen.

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te garanderen.