Logo Grond

Samenkomen

We vinden verbinding met elkaar ontzettend belangrijk. Daarom zetten we op regelmatige tijdstippen in op groepsactiviteiten. Geen coachingsessie, maar een gezellig moment van ontspannen samenzijn met gelijkgestemde zielen. Terwijl je kan genieten van een lekker hapje en een verwarmend drankje. Ook dat is rust vinden.

Komende EVENTS

 

29/4 Kampvuur vanaf 19u

16/4 Morning Coffee 8.30-10u

18/4 After Work Tea 16-17.30u

26/4 Kampvuur vanaf 19u

Events

Kampvuur

Morning Coffee

After work Tea

Kampvuur

Datum

29/3/2024

16/4/2024

18/4/2024

26/4/2024

Uur

Vanaf 19u

8.30-10u

16.00-17.30u

Vanaf 19u 

 

Kampvuur bij Grond

Kampvuur

Eén keer per maand steken we ons kampvuur aan. Even heerlijk de dag afsluiten bij de warme vlammen. Wij zorgen al zeker voor de marshmallows om te roosteren. Zo kan je helemaal tot rust komen op het einde van de
drukke dag.

Morning coffee Grond

Morning coffee

Om de twee tot drie weken beginnen we in een kleine groep aan de dag. Samen met elkaar een heerlijk moment van pauze. Met een dampende kop koffie, een goed gesprek en als het wat frisser wordt een lekker warm dekentje. Een geweldige kickstart van je dag.

Wandelen met Grond

Samen wandelen

Voor de actieveren onder ons organiseren we regelmatig wandelingen tussen de weilanden. In kleine groepjes trekken we erop uit om een uurtje te gaan uitwaaien. Zonder plan, op het gevoel af. Zo kan je je hoofd even helemaal leeg maken.

After work tea bij Grond

After work tea

Om de drukke werkweek af te sluiten, organiseren we maandelijks een after work tea. Een namiddag waar je vrij binnenloopt om de stress van de week van je af te schudden. Met een tasje thee erbij en een goed gesprek of gewoon een leuk boek. Jij kiest zelf wat je wil.

Laat ons weten of je erbij kan zijn!

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te garanderen.